Avdelinger

En kort beskrivelse av avdelingene våre barnehageåret 2018/2019.

Havfruen

... er en storbarnsavdeling med barn fra 3-6 år.

Vi har fokus på sosial kompetanse, miljø og forberedelse til overgang skole. Til høsten kommer vi å utvikle miljø-arbeidet vårt.  Som helsefremmende bhg vil vi også begynne med barneyoga.

Vi kan bruke bassenget 1 time i uka, og det benytter vi oss av, veldig populært. Vi deltar også på den kommunale språksatsningen, og jobber med Språkløyper. Vi er ute så ofte værforholdene tillater det, og bruker ofte grillhytten på uteområdet vårt.

Havhesten

.... er en storbarnsavdeling med barn i alderen 3-6 år.

I forbindelse med miljø og bærekraftig utvikling så har barna på Havhesten lært om gjenbruk og kildesortering.

Også på Havhesten jobber vi med Språkløyper, og er også i bassenget. Vi skal også begynne med barneyoga til høsten. Vi er ute så ofte værforholdene tillater det, og bruker ofte grillhytten til å spise lunsjen vår i.

Krabbeluren

... er en småbarnsavdeling med barn i alderen 1-3 år. Fokuset her er omsorg og å trygge de små i hverdagen. Tema i høst blir: Meg selv. Vi er veldig glad i dans og musikk, og bruker dette ofte. Vi får også bruke en trenings-sal på VikingGym, og der kan vi løpe fritt og leke med baller og annet treningsutstyr. Veldig populært!

Vi er også i gang med å skal innrede et sanserom for Krabbelurene. De små er også glade i å få delta på kjøkkenet, og er ofte små kjøkkenhjelpere når det skal lages mat eller oppvasken skal tas. :) Vi er ute så ofte vær og forhold tillater dette.